Kære Nina.

Jeg er så glad! Efter en rigtig svær tid har jeg nu mødt en mand, som er helt vildt dejlig og nu er vi blevet kærester.
Jeg er så glad for ham! Glad for at være glad! Tak for din hjælp igennem en lang og tung periode i mit liv, Nina!

Kærlig hilsen Johanna 42 år, havearkitekt


“Jeg har kun positive ting at sige om mit forløb, hvor Nina hjalp mig igennem en hård periode.
Hun er sindssyg dygtig og formår at skabe en behagelig og tryg stemning under samtalerne.
Jeg fik afklaret en masse ting, og har fået værktøjer til at håndtere lignende situationer i fremtiden.
Jeg vil ikke tøve med at anbefale Nina eller selv søge råd hos hende igen i fremtiden.”

Line 26 år, civilingeniør

 

Individuel terapi er for dig, som er sidder fast i nogle uhensigtsmæssige handlingsmønstre, som hverken gavner dig eller dine omgivelser. Sagt på en anden måde:

Når du igen og igen foretager dig ting, som har den modsatte effekt, end det du egentlig ønsker at opnå, så er det måske tid til at prøve noget nyt.

Individuel terapi foregår i mine lokaler her i København. Det er dialogbaserede samtaler der tager udgangspunkt i det, der er relevant for dig at tale om nu og her. Det er din virkelighed og dine behov, der er udgangspunktet for terapien.

Ønsket om forandring kommer fra dig og du bestemmer indholdet. Det er min opgave at stille relevante og empatiske spørgsmål. Jeg har ikke svarene – dem skal du selv forsøge at besvare. Under terapiforløbet vil du opdage, at du oftest selv har svarene. Det er i løbet af vores samtaler, at forandringen sætter ind – altid tilpasset dit eget tempo.

Har du spørgsmål til individuel terapi, priser eller tidsbestilling, ringer du bare på 22 61 66 69 eller sender en mail på kontakt@ninareventlow.dk

Jeg tilbyder også individuel online terapi.

Jeg må tilstå, at jeg inden mit første besøg hos Nina havde en vis skepsis over for konceptet samtaleterapi. Jeg var af den overbevisning, at jeg nok ville have svært ved at få noget konkret ud af et sådant forløb. Men en af de ting, som jeg især har fået udbytte af igennem mit forløb med Nina, er helt specifikke redskaber til håndtering af de udfordringer, jeg har stået over for – redskaber, som jeg fortsat anvender aktivt i min dagligdag.

Nina har hjulpet mig igennem en meget turbulent tid i mit liv, og hvis behovet nogensinde skulle vende tilbage, så er jeg ikke i tvivl om, hvor jeg vil søge råd og vejledning igen.

Elisabeth, 27 år

Nina var en kæmpe hjælp for mig, da jeg var i en stor krise i mit liv, som jeg slet ikke kunne håndtere og se hvordan jeg skulle komme videre fra. Nina hjalp mig med at få styr på mine tanker og følelser og til at se tingene fra en anden vinkel – tusinde tak!

Christina Hansen